به وبلاگ گزارش و بررسی و تحلیل سهام بورس اوراق بهادار ایران خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
آموزش مقدماتی بورس
مراحل ورود به بورس
مباحث اولیه
حقوق صاحبان سهام
اصطلاحات بورس
اصطلاحات بازار سرمایه
توصیه های بازار به سهامداران
گره معاملاتی چیست ؟
موج سواری در بورس
آشنایی با شرکتها
سهامداران چه حقوق وتعهداتي دارند؟
انواع معاملات (انفرادي- گروهي) ا
مفهوم P/E چيست؟
شاخص كل و بازده پرتفوي
اصول سرمايه گذاري بلند مدت
10 نكته كه هر سهامداري بايد بداند
تفاوت افزايش سرمايه از ....
تحليل شركت‌هاي سرمايه‌گذاري
حمايت و مقاومت(بخش اول)
حمايت و مقاومت(بخش دوم)
مفهوم حق تقدم سهام
سفارش خريد و فروش و انواع آن
كارمزد معاملات و ساير كسورات
نحوه سرمايه گذاري در سبدهاي سهام
تحلیل تکنیکی چیست ؟
روش تكنيكال و مزايا و معايب آن
حجم معاملات و تاثير آن در تحليل تكنيكال
11 توصيه براي موفقيت در بازار سهام
ميانگين متحرك(Moving Average)
نحوه محاسبه شاخص
معرفی سبد سهام
شایعات بازار
شايعات زير خاكي مخصوص اعضا
اخبار بازار سرمایه
آرشیو اخبار
اخبار بورس
اخبار مجامع شركتها
دانلود نرم افزار
نرم افزار تامبو
نرم افزار سبد سهام
دانلود کتاب
بررسي و تحليل شركتها
تحليل بنيادي شركتها
تحليل تكنيكال شركتها
نگاه فني به شركتها
سبد سهام مخصوص اعضاي ويژه
بررسي و تحليل سبد سهام اعضاي سايت
صندوق ويژه حمايت از سهامداران
درباره صندوق
موجودي نقدي صندوق
ثبت درخواست سهامدار
سبد استراتژيك مشتركين سايت
صفحه ويژه مشتركين طرح طلايي
مشتركين هفته اول
مشتركين هفته دوم
سبد مشتركين هفته سوم
تحليلهاي تكنيكال اعضاي سايت
چه استراتژي ي در بازار داشته باشيم
پيش بيني بازار بورس
شايعات ارسالي اعضاي سايت
اضافات

ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 18
بازدید ماه : 94
بازدید کل : 603249
تعداد مطالب : 143
تعداد نظرات : 40
تعداد آنلاین : 1

آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

قانون شکنی ، پست بانک را به کمیته تخلفات می برد

تاريخ انتشار : دوشنبه 27 تير 1390

در پی عدم برگزاری مجمع عادی سالیانه در موعد مقرر
قانون شکنی ، پست بانک را به کمیته تخلفات می برد
 
در حالیکه تنها کمتر از پنج روز کاری به پایان تیرماه و اتمام مهلت قانونی شرکت های بورسی برای برگزاری مجامع عادی سالیانه منتهی به پایان اسفند ماه 89 باقی مانده ، همچنان سهامداران شرکت پست بانک ایران نسبت به زمان و محل برگزاری مجمع عادی سالیانه این شرکت بورسی سرگردان هستند.

بنابر گزارش بورس نیوز پست بانک ایران در حالی از 11 آبانماه سال گذشته حضور در بازار سرمایه کشور را تجربه می کند که به نظر می رسد با وجود واگذاری 10 درصد از کل سهام این بانک از سوی سازمان خصوصی سازی در بورس اوراق بهادار ، هنوز قادر به وفق دادن خود با دستورالعمل ها و ساختارهای تعریف شده از سوی سازمان بورس نیست .

 

در این باره یک کارشناس مالی در سازمان بورس اوراق بهادار با اشاره به دستورالعمل انضباطی ناشران پذیرفته شده در بورس اعلام کرد : طبق تبصره دو ماده 5 دستورالعمل انضباطی ناشران بورسی ، شرکت پست بانک موظف به افشای جدول زمان بندی پرداخت سود نقدی پیشنهادی توسط هیأت مدیره حداقل 10 روز قبل از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه خود بوده و این در حالی است که تبصره های یک ماده 11 این دستورالعمل به صراحت بیان می دارد انتشار آگهی دعوت ، تغییر تاریخ و مکان برگزاری مجمع منوط به انتشار آگهی جدید حداقل 10 روز قبل از برگزاری مجمع می باشد.

 

وی با بیان اینکه پست بانک ایران با توجه به سال مالی خود تا پایان تیر ماه جاری قادر به برگزاری مجمع عادی سالیانه سهامداران نخواهد بود، یادآور شد : در حال حاضر پست بانک نسبت به ارایه صورت های مالی و گزارش عملکرد فعالیت هیأت مدیره در فرصت 10 روزه تا قبل از برگزاری مجمع عادی سالیانه اقدامی نکرده و به این لحاظ باید در کمیته تخلفات ، موضوع ماده 35 قانون بازار اوراق بهادار مورد بررسی قرار گیرد .

 

این کارشناس با بیان اینکه نوع برخورد با تخلف ایجاد شده از سوی پست بانک در خصوص عدم برگزاری مجمع عادی سالیانه در مهلت قانونی ، بستگی به دلایل و توضیحات مدیران این شرکت دارد خاطر نشان کرد : این شرکت بنا دارد مجمع سالیانه خود را بگونه ای برگزار کند که 10 روز قبل از برگزاری صورت های مالی خود را به بازار افشا کرده باشد . از اینرو چنانچه در روز دوشنبه گزارش های مالی خود را ارایه و آگهی دعوت به مجمع عادی سالیانه را منتشر کند بدیهی است که اولین تاریخ برگزاری آن در روز 5 مرداد ماه سال جاری خواهد بود .

 

بنابر گزارش بورس نیوز شرکت پست بانک به عنوان آخرین بانک مشمول اصل 44 و هشتمین بانک حاضر در بورس با وجود مخالفت وزارت ارتباطات در یازدهم آبان ماه سال گذشته و بدون برگزاری جلسه معارفه باقیمت 230 تومان به ازای هر سهم کشف قیمت شد و این در حالی بود که در کنار نامشخص بودن موضوع افزایش سرمایه این شرکت ، در سایه تغییرات مدیرعامل و نظرات متناقض وزارت اقتصاد و ارتباطات در مورد مدیرعامل جدید تا جایی پیش رفت که قیمت این سهم طی دو ماه و نیم ، از 230 تومان به هزار و 98 تومان رسید .

 

این در حالی است که با تداوم اختلافات مدیریتی و از طرفی مبهم بودن موضوع افزایش سرمایه به یکباره همسو با ادامه عرضه سهام پست بانک از سوی سازمان خصوصی سازی ، ریزش قیمت سهام پست بانک آغاز و با افزایش عرضه سهام تا به امروز به مرز 570 تومان برای هر سهم رسیده است .

 

شایان ذکر است افت فاحش قیمت سهام در ماههای اخیر در حالی متضرر شدن سهامداران این شرکت را باعث شده که همچنان اختلافات زیادی در مورد خصوصی یا دولتی بودن پست بانک ، برگزاری مجمع ، افزایش سرمایه و محل های تأمین آن و در نهایت عرضه مابقی سهام این شرکت وجود داشته که به نظر می رسد این مورد نیز یکی از مصادیق ناقص بودن جریان خصوصی سازی در کشور بوده که نمونه هایی همچون بیمه دانا و پست بانک تنها گریبان سهامداران خردی را می فشارد که به دلیل اطمینان به نهادهای قانونی از جمله هیأت واگذاری ، هیأت وزیران ، شورای عالی اصل 44 و در نهایت سازمان خود انتظام بورس اوراق بهادار باید تاوان بی برنامگی ها و یا لجاجت بازی های برخی افراد سودجو را بدهند.

[+] نوشته شده توسط ستار در دو شنبه 27 تير 1390برچسب:اخبار پست بانك , پست بانك , در ساعت 18:32 | |
چرخش مدل کسب و کار گروه بهمن برای سهامداران تشریح شد

تاريخ انتشار : دوشنبه 27 تير 1390

ضمن توزیع 580 ریال سود نقدی در مجمع عادی سالیانه
چرخش مدل کسب و کار گروه بهمن برای سهامداران تشریح شد
 

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه بهمن ( سهامی عام ) رأس ساعت 9:30 صبح روز شنبه مورخ 90.4.25 درمحل سالن حج و زیارت با حضور بیش از 80 درصد سهامداران برگزار شد.

 

ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای منطقی به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان آرگون و گودرزیان و به دبیری آقای نادی تشکیل شد.

 

همچنین نماینده سازمان بورس آقای روشن قلب و نماینده موسسه حسابرسی آقای نادریان نیز در جلسه حضور داشتند.

 

 

مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط آقای بهرامی (مدیرعامل) و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.

 

 

1- تصویب صورتهای مالی منتهی به سال مالی89.12.29

 

2- تقسیم 580 ريال به عنوان سود نقدی به ازای هر سهم

 

3- انتخاب موسسه حسابرسی فاطر به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت

 

4- انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیر الانتشار

 


حاشیه مجمع:

 

به گزارش خبرنگار اعزامی بورس نیوز ازدحام سهامداران در مجمع گروه بهمن که سالن حج و زیارت واقع در چهار راه رودکی را مملو از جمعیت ساخته بود، اولین نکته کاملاً ملموس در مجمع عمومی سالیانه این شرکت بود که کاملاً به چشم می آمد.

 

جلسه مجمع با قرائت آیاتی از قرآن مجید و توضیحات کوتاه مدیر عامل گروه بهمن، بهرامی آغاز شد و سپس موحدی معاونت اقتصادی گروه بهمن در گزارشی جامع و کامل از وضعیت اقتصاد جهان، ایران، صنعت خودرو و در نهایت وضعیت خود هلدینگ گروه بهمن سخن گفت که مورد توجه سهامداران واقع شد.

 

وی در سخنان خود توضیحات کاملی از عملکرد و چشم انداز آتی گروه بهمن ارایه نمود که خلاصه ای از آن را در ادامه مشاهده میکنید.

برنامه افزایش سرمایه حداقل 65 درصدی که تا 100 درصد امکان افزایش دارد، عرضه سهام بهمن دیزل و پس از آن بهمن لیزینگ در بورس اوراق بهادار، سرمایه گذاری در سهام یک شرکت معدنی و فلزی بورس که از افشای نام آن خودداری شد ولی گفته شد که تا سه ماه دیگر نهایی خواهد شد، انتشار صکوک اجاره و در نهایت تقسیم 58 تومان سود به ازای هر سهم در مجمع از مهمترین مواردی بود که در این مجمع بیان گردید و در نهایت سهامداران که تعداد آنها بسیار زیاد بود را خشنود روانه خانه های خود کرد.

 

ضمناً در این جلسه شایعاتی که اخیراً حول و حوش فروش سهام سایپا بوجود آمده است برای چندمین بار توسط معاونت اقتصادی گروه بهمن تکذیب شد و از تبدیل شدن اساسنامه گروه بهمن به هلدینگ در اسرع وقت خبر داده شد.


 

چشم انداز:

 

تبدیل شدن به یکی از هلدینگ های پیشرو کشور با بالاترین بازدهی سرمایه طی 5 سال آینده

 

اهداف استراتژیک (افق 1394):

 

· کسب 15 درصد سهم از بازار خودرو کشور بعنوان قطب سوم خودرو سازی

 

· تولید و فروش معادل 140000 دستگاه انواع خودروهای سواری، وانت، کامیونت، مینی بوس، کامیون، کشنده و ون تحت راهبرد تنوع و تمایز

 

· تولید و فروش بالغ بر 250000 دستگاه انواع خودرو سواری راهبرد تولید انبوه و ایجاد برند

 

· حضور در 10 شرکت برتر کشور و 10 شرکت بورس

 

فضای خودرو و قطعات

 

سال 1389 سالی پر چالش و پر فعالیت برای صنعت خودرو بود، در این سال علیرغم استمرار فشار تحریم های مالی و بانکی که باعث گردید تا شرکای خارجی با سخت گیری بیشتری اقدام به تأمین قطعات کنند اما به یاری خداوند متعال، گروه بهمن توانست با اتخاذ تدابیر مناسب و به موقع، تولید خود را به رکورد 54 هزار دستگاه برساند که نسبت به سال 88 رشدی به میزان 5 درصد را نشان می دهد. همچنین جایگاه گروه بهمن در میان صد شرکت برتر از رتبه 45 در سال 88، به رتبه 39 در سال 89 ارتقا یافت، و از سویی دیگر توانست در این سال جزو 10 شرکت پیشرو کشور قرار گیرد.


 


اهم دستاوردهای شرکتهای تابعه در فضای خودرو و قطعات به شرح ذیل ارایه میگردد:

 

· مرکز "بهمن موتور" با شکستن رکورد تولید، توانست با سطح تولید بیش از 39 هزار و 600 دستگاه انواع خودروی وانت و سواری، رشد 27 درصدی را نسبت به سال 188 تجربه کند. همچنین با بازاریابی و عرضه مناسب محصولات به بازار، رشد 12 درصدی فروش ریالی را نیز نسبت به سال قبل کسب نماید. سایر دستاوردهای این مرکز به شرح زیر است:


 

· افزایش درصد ساخت داخل خودروهای تولیدی (وانت تک کابین 74.7 درصد، وانت دو کابین 82.4 درصد، وانت کاپرا 25.8 درصد، سواری مزدا 36.3 درصد)

 

· راه اندازی پروژه تولید مزدا 3 جدید

 

· تولید آزمایشی مزدا 2

 

· راه اندازی فاز نهایی خط روباتیک رنگ

 

· کاهش نفر ساعت تولید از 101 نفر ساعت به 87 نفر ساعت

 

· ارتقاء موتور وانت مزدا از EURO2 بهEURO3 با قابلیت ارتقاء به EURO4

 

· نصب ترمز ABS بر روی وانت مزدا

 

· کاهش نمره منفی سواری از 23.7 در سال 1388 به 17 در سال 1389

 

· کاهش 14 درصدی نمره منفی وانت تک کابین و دو کابین نسب به سال 1388

 

*شرکت "بهمن دیزل" با دستیابی به رکورد تولید 14 هزار و 487 دستگاه، رشد 18 درصدی را نسبت به سال 88 تجربه نمود. همچنین رشد 12 درصدی نسبت به سال 1388 در فروش کامیونت با مجموع بیش از 13 هزار و 700 دستگاه، کسب حدود 67 درصد از سهم بازار کامیونت های نیمه سنگین علیرغم وجود رقابت فشرده، دریافت تقدیر نامه 2 ستاره تعالی منابع انسانی و راه اندازی خط تولید مینی باس ایسوزو مدل سحر بیانگر گوشه ای از توان مجموعه کارکنان این مجموعه می باشد. حفظ قدرت رقابت پذیری و تکمیل زنجیره انواع مینی بوس، کامیون و کشنده از مهمترین سیاست های گروه بهمن در این رابطه می باشد.

 

سایر دستاوردهای این شرکت به شرح ذیل می باشد:

 

· ارتقاء سطح استاندارد قطعات و به روز رسانی آنها و تکمیل استاندادرهای موجود

 

· بهبود رتبه ارایه دهندگان خدمات پس از فروش از 4 در سال 1388 به 3 در سال 1389

 

· سهم 78 درصدی در بازار قطعات یدکی و سهم 70 درصدی در بازار خدمات در سال 1389

 

· سطح 72.3 درصدی در رضایت مشتریان در سال 1389

 

· اصلاح خط رنگ در شرکت و به بهره برداری رساندن آن

 

· کاهش میانگین نمره منفی محصولات کامیونت از 35.6 به 34.6

 

· پیاده سازی مدل تعالی سازمانی و دریافت گواهینامه تعهد به تعالی

 

*در فضای تولید قطعات خودرویی، شرکت "شاسی ساز ایران" توانست با 11 درصد رشد در تولید انواع تیرک و فریم به رکورد 9179 تن در دست یافته و نسبت به سال 1388 با فروش ريالی بیش از 247 میلیارد ريال، 19 درصد رشد داشته باشد. تولید نمونه و انبوه شاسی کامل کامیونت شرکت دیزلی آذربایجان (آذرخش)، تولید نمونه تیرک شاسی کشنده 1924 و 2624 طبق درخواست شرکت ایران خودرو دیزل، بهبود 67 درصدی در شاخص تعداد قطعات برگشتی از مشتریان نسبت به سال قبل و اجرای پروژه 5P در واحد مونتاژ مزدا جهت کاهش مصرف گاز CO2، سیم جوش و بهبود کیفیت مونتاژ از دیگر دستاوردهای شرکت شاسی ساز ایران می باشد.

 

*درجهت افزایش رضایت مشتریان، گروه بهمن استراتژی خود را در زمینه خدمات پس از فروش، حول محور ارتقاء و توسعه سازمان فروش و خدمات پس از فروش، متمرکز نموده است. بر این اساس، شرکت "مزدا یدک" در سال 89 توانست در بخش توزیع و فروش قطعات به میزان 269 میلیارد ريال و با رشد 27 درصدی نسبت به سال قبل، 32 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دهد. همچنین این شرکت در سال 89 توانست به سطح سرویس 81 درصدی دست یابد. راه اندازی سیستم SMS جهت ارتباط با مشتریان و نمایندگان، کسب سهم 45 درصدی از بازار خدمات، افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 18 میلیارد ريال به 78 میلیارد ريال، بهبود رتبه ارایه دهندگان خدمات پس از فروش از 4 در سال 1388 به 3 در سال 1389، کسب تقدیر نامه دو ستاره مدل تعالی منابع انسانی، رشد 77.1 درصدی در ارتقا کیفی وضعیت شبکه نمایندگی های مجاز و کسب امتیاز کل 61.1 درصد در این حوزه، کسب رتبه سوم خدمات پس از فروش با امتیاز 67 از سوی شرکت بازرسی استاندارد و کیفیت ایران، جاری سازی سیستم بهمن کارت برای خودروهای سبک و راه اندازی سیستم آنلاین تعمیرگاهی متمرکز توسط مزدا یدک از دیگر اقدامات شرکت می باشد.

 

*شرکت سیبا موتور در سال 89 موفق به عقد قرارداد با شرکت FAW جهت تولید خودروهای کشنده، کمپرسی و باری j6، ثبت سفارش 500 دستگاه کشنده j6 به صورت CKD و آغاز فروش سیبا ون در 11 استان کشور گردید.

 

*از دستاوردهای شرکت نیرو محرکه در سال 89 می توان به اجرای پروژه انتقال خط پیش موناژ مجموعه قوای محرکه مورد استفاده در مرکز بهمن موتور، مدیریت پروژه اجرای خدمات CNG (به صورت خدمات پس از فروش گروه بهمن)، راه اندازی بخش مونتاژ و مجموعه سازی فولی و تریگر موتور مزدا ارتقا یافته، راه اندازی بخش پیش مونتاژ اکسل عقب مزدا 2، اکسل عقب مزدا3، اکسل عقب وانت مزدا و وانت کاپرا اشاره نمود.

 

*شرکت "بهمن خودرو" پس از چندین دوره رکورد کاری با موضوع فعالیت واردات خودرو از توقف خارج گردید. این شرکت هم اکنون با کد نمایندگی 3035 از شرکت بهمن موتور فعالیت خود را در زمینه فروش خودرو آغاز نموده و در سال گذشته موفق به فروش بیش از 19 میلیارد ريال گردید، تا از این دست ضمن ایجاد زمینه سودآوری مناسب، ساختار جدید پرسنلی شرکت با عملیات فروش خودرو که زیر بنای آتی کاری شرکت در فروش خودروهای وارداتی خواهد بود آشنا گردد.

 

موفقیت های یاد شده در عرصه خودرو و قطعات، مرهون همکاری و هماهنگی مناسب شرکت های تابعه گروه در تکمیل یکدیگر و راهبری مستمر ستاد بوده است. استفاده از صرفه های ناشی از مقیاس، هم افزایی، تکمیل و پوشش عملیات تولیدی و بازرگانی از مهمترین اهداف این زنجیره ارزش می باشد.

 

فضای بازرگانی و خدمات

 

یکی دیگر از فضاهای فعالیت گروه بهمن، انجام فعالیت بازرگانی و حفظ موقعیت گروه در آن است.

 

ورود گروه بهمن در این عرصه به منظور پشتیبانی بازرگانی از شرکت ها و مراکز تابعه و در کنار آن کسب سهم بازار مستقل در فعالیت های بازرگانی می باشد.

 

· در این راستا شرکت بازرگانی سروش بهمن در سال 89 علیرغم وجود محدودیت های بین المللی توانست نسبت به واردات 3611 تن انواع کاغذ و مقوا اقدام نماید.

 

· از سوی دیگر، شرکت ریسپکت در سال گذشته با هدف تسهیل تأمین اقلام مورد نیاز شرکتهای تابعه، نسبت به تأمین پولیش برای مرکز بهمن موتور اقدام نمود.

 

· همچنین شرکت بازرگانی عصر بهمن نیز با افزودن بر فعالیت های خود و با انجام گشایشات اعتباری و امور گمرکی، از شرکت های گروه بهمن پشتیبانی نمود.

 

فضای سرمایه گذاری مالی

 

در فضای سرمایه گذاری، سود تخصیصی به گروه بهمن مطابق با جدول ذیل حاصل گردید:

 

ردیف

نام شرکت

سود تخصیصی به گروه بهمن

1

سرمایه گذاری بهمن

42.5

2

سرمایه گذاری اعتبار ایران

28.8

3

سرمایه گذاری ملی

109.3

4

بیمه ملت

45.5

5

سرمایه گذاری کیامهستان و پویا همگام

24.9

6

سرمایه گذاری منطقه ای

65.3

 

 

 


عملکرد کلی گروه

 

گروه بهمن از لحاظ شاخص های کلی عملکرد، وضعیت مطلوب و رو به رشدی را طی 10 سال گذشته داشته است. وضعیت مهمترین شاخص های کلی عملکرد سال 1389 به این شرح می باشد:

 

شاخص

اصلی

تلفیق

1388

1389

درصد رشد

1388

1389

درصد رشد

فروش (میلیون ریال)

6.436.365

7.215.802

12

10.477.160

12.702.294

21

سود خالص (میلیون ریال)

1.420.339

2.702.029

90

1.302.557

5.058.863

288

EPS (ریال)

404

768

90

386

1428

270

 

 

 


طرح های توسعه ای و سرمایه گذاری های آتی

 

· ایجاد شرکت طراحی و مهندسی خودرو جهت طراحی پلتفرم خودروی سواری

 

· ایجاد کارخانه تولید خودروی سواری در اهواز در تیراژ انبوه جهت طبقات قیمتی مختلف

 

· ایجاد کارخانه تولید و عرضه خودروی کامیون، کشنده در منطقه آزاد تجاری اروند

 

· تکمیل سبد محصولات وانتی با عرضه وانت در کلاسهای متفاوت

 

· ایجاد کارخانه تولید مینی تراک

 

· توسعه فضای کاربری سازی و ایجاد زیر ساخت های لازم جهت صادرات خودرو به همراه کاربری

 

· پروژه بهبود طرح بدنه وانت مزدا

 

· ادامه پروژه تولید قیر از نفت فوق سنگین

 

· طرح احداث خط رنگ قطعات پلیمری

 

· پروژه خط ED جهت محصولات کامیون و کامیونت

 

· طرح تولید شاسی وانت کاپرا

 

· طرح جامع مرکز آکام بتون

 

· پیاده سازی سیستم ERP در حوزه کسب و کار خودرویی گروه بهمن

 

· اصلاح سیستم های نرم افزاری مالی از جمله سیستم نرم افزاری محاسبه بهای تمام شده

[+] نوشته شده توسط ستار در دو شنبه 27 تير 1390برچسب:اخبار گروه بهمن , خبهمن , بورس , دانلود , نرم افزار, در ساعت 18:21 | |
آخرين وضعيت پروژ‌ه‌هاي مپنا در داخل و خارج كشور

تاريخ انتشار : دوشنبه 27 تيرماه سال 1390

در مجمع سالانه اعلام شد:
آخرين وضعيت پروژ‌ه‌هاي مپنا در داخل و خارج كشور

صبح امروز مجمع سالانه گروه مپنا با حضور بيش از 93 درصد از سهامداران برگزار شد و مدیر عامل شرکت آخرین وضعيت روند سودآوري و دريافت مطالبات را تشریح کرد.

 

براساس گزارش بورس نیوز ، عباس علي آبادي مديرعامل اين شركت بورسي در مورد روند سودآوري گروه مپنا توضيح داد: سود خالص سال مالي گذشته گروه 6 هزار و 732 ميليارد ريال بوده كه در مقايسه با سال قبل حدود 11 درصد رشد داشته است،همچنين ميزان فروش سال89 گروه بيش از 32 هزار و 421 ميليارد ريال بود كه شركت را از ميان 100 شركت برتر كشور در رتبه 11 قرار داده است.همچنين در حالي سود تلفيقي 959 ريالي سهم اين شركت در سال 88 به هزار و 57 ريال درسال 89 افزايش يافته است كه سود هر سهم شركت اصلي هم در سال 88 حدود 588 ريال بوده و در سال گذشته به 527 ريال رسيد.
اين مقام مسئول ادامه داد: درسال گذشته و بعداز پيگيري هاي مداوم 886 ميليارد تومان ازمطالبات مپنا وصول شد به گونه اي كه تنها در 28 اسفند سال 89 توانستيم مبلغ 300 ميليارد تومان از مطالبات رادريافت كنيم. در سال جاري نيز تاكنون 100 ميليارد تومان از مطالبات را اخذ كرده ايم و اين روند همچنان ادامه دارد.

برنامه انتشار صكوك ارزي و ريالي

 

وي با اعلام اينكه افزايش سرمايه اي اعمال مي شود،اظهار داشت: گروه مپنا در سال جاري به منظور اجراي پروژه فني و مهندسي نفت ،گاز، احداث نيروگاها و توسعه خطوط ريلي ، صكوك ارزي و ريالي منتشر مي كند تا با اجراي برنامه متنوع تامين نقدينگي، از ابزارهاي جديد مالي بازار سرمايه استفاده كند.

اقدامات انجام شده و برنامه هاي مدنظر

اين مقام مسئول ادامه داد: عمليات اجرايي70 واحد نيروگاهي در قالب 23 پروژه به ظرفيت توليد بيش از 10 هزار مگاوات برق كشور شروع شده و در مراحل مختلف اجرائي است كه با عملياتي شدن اين تعداد پروژه، ظرفيت توليد برق كشور حدود 16 درصد افزايش مي‌يابد. همچنين 22 واحد نيروگاهي به ظرفيت 3 هزار و 533 مگاوات به صورت موقت تحويل كارفرما شده و در همين مدت 11 واحد نيروگاهي به ظرفيت هزار و 687 مگاوات به طور دايم تحويل داده شده اند.
علي آبادي با اشاره به اينكه روند اجراي طرح نيروگاه 6 هزار مگاواتي مشترك با تركيه در مرحله مكان‌يابي فاز اول و دوم در منطقه هريس و مياندوآب است، ادامه داد: نيروگاه‌هاي اصفهان، توس، عسلويه و علي‌آباد نيروگاه‌هايي است كه به مرحله بهره‌برداري رسيده و نيروگاه‌هاي پره‌سر، فارس، گناوه و بهبهان درحال احداث است.
وي از طرح احداث نيروگاه غرب كارون، نيروگاه دماوند و ساخت نيروگاه‌هاي 25مگاواتي به همراه احداث دستگاه آب شيرين كن در مناطق بندرعباس، قشم، كنگان، عسلويه و بوشهر به عنوان ديگر پروژه‌هاي در دست مذاكره و اجرا از سوي اين گروه ياد كرد و افزود: احداث مراكز ديسپاچينگ ملي، احداث نيروگاه يزد، قرارداد بخش خدمات و تجهيزات پروژه 12 واحد نيروگاه‌هاي بخار، قرارداد قرن عالم در كشور عمان از جمله قراردادهاي مبادله شده است كه اجراي آن آغاز مي‌شود. همچنين بر سر ساخت فلوميترها براي شركت نفت، قيمت پروژه 12 واحد به بخش بخار نيروگاه‌هاي سيكل تركيبي سازمان توسعه برق و واحد برق و آب بندرعباس توافق شده است.
علي آبادي ضمن تحليل بازار برق گفت: روند مصرف برق در كشور به سوي اشباع شدن مي‌رود و كاهش نياز به نيروگاه‌سازي به خوبي احساس مي‌شود.به همين دليل ما با برون‌گرايي تلاش مي كنيم حضور در بازارهاي خارجي افزايش داده و برنامه ريزي كرديم كه محصولات جديدي را معرفي كنيم.
وي با تاكيد بر متنوع سازي محصولات گفت: ما به يكي از عرصه‌هاي مهم مورد نياز كشور با بازاري رو به رشد يعني توليد آب شيرين كن‌ به عنوان محصول جانبي توربين هاي 25 مگاواتي وارد شديم كه كشور را از وابستگي به اين محصول بي نياز مي‌كند.دستيابي به فناوري طراحي و ساخت بويلر و آب شيرين كن به منظور پاسخگويي به نياز كشور و مناطق مهمي از دنيا از اقيانوسيه تا جنوب و غرب آسيا و آفريقا صورت گرفته است.جداي از اين روند بومي سازي ساخت توربوكمپرسور براي پاسخگويي به نياز روز افزون صنايع نفت و گاز كشور، توسعه فعاليت‌ها در حوزه نفت وگاز و حمل و نقل ريلي نيز براساس رويكرد متنوع سازي محصولات و خدمات مپنا است
.

مشاركت در ميدان نفتي جفير

مديرعامل گروه مپنا در ادامه از آغاز فعاليت در ميدان نفتي "جفير " به عنوان حضور جدي در بخش بالادستي صنعت نفت وگاز كشور خبر داد و گفت: امروز عمليات اجرايي پروژه حفاري ميدان نفتي جفير با استقرار دكل آن آغاز مي‌شود.ما به به يكي از عرصه‌هاي مهم مورد نياز كشور يعني بخش بالادستي و ميان دستي صنعت نقت و گاز ورود پيدا كرده‌ايم تا پاسخگوي نياز روزافزون صنايع نفت و گاز كشور باشيم كه حضور مپنا در كنسرسيوم اجرايي توسعه فازهاي 13 و 14 پارس جنوبي از آن جمله است.

حضور مپنا در دو مناقصه براي صادرات 111 لكوموتيو

علي آبادي در خاتمه با بيان اينكه ايران تلاش مي كند با ساخت لكوموتيوهاي ديزل الكتريك اين محصول راهبردي را به بنگلادش و سوريه صادر ‌كند اظهار داشت: مپنا در دو مناقصه جداگانه براي صدور 70دستگاه لكوموتيو ديزل -الكتريك به بنگلادش و 41 دستگاه لكوموتيو به سوريه شركت كرده است. اين مناقصه از جمله مهمترين مناقصه هاي است ك در بخش حمل ونقل ريلي گروه در آن شركت كرده است

[+] نوشته شده توسط ستار در دو شنبه 27 تير 1390برچسب:اخبار مپنا , در ساعت 18:12 | |
دخالت ناظر بازار در تعیین قیمت سهام پس از بازگشایی نماد
دوشنبه 27 تير ماه سال 1390
 
اتفاق عجیبی که بورس را تحت تاثیر خود قرار داده است:
دخالت ناظر بازار در تعیین قیمت سهام پس از بازگشایی نماد


بازگشایی نماد شرکتهای فعال بورسی پس از توقف از قدیم الایام جزء معضلات و مشکلات بازار سرمایه کشور بوده که معمولاً محل بحث های متفاوت و گوناگونی نیز شده است چرا که به علت عدم اعمال محدوده دامنه نوسان در هنگام بازگشایی نماد، سهام شرکتها قابلیت نوسانات زیادی را دارد و همین موضوع می تواند سبب دستکاری قیمتی و ایجاد نوسانات مثبت و منفی تصنعی شود.

براساس گزارش بورس نیوز در بسیاری از نمادها تعداد سهامدار تأثیر گذار و عمده کم می باشد که این مسئله در کنار شناوری اندک سهام این شرکت ها می تواند دو عامل مهمی باشد برای افزایش و یا کاهش قیمت یک سهم با حجم معاملات اندک از همین رو مسئولین سازمان بورس به جهت جلوگیری از چنین اقدامات سفته بازانه ای ساز وکار آکشن را وضع کردند که بر طبق این روش پس از رقابت نیم ساعته طرفان عرضه و تقاضا و فزونی یک طرف برطرف دیگر قیمت سهام مشخص می شود .

 

اما مدتی است این قاعده هم دچار مشکل شده بطوریکه مدت نیم ساعت بدست ناظر سپرده شده و در هر لحظه که ناظر احساس کند تعادل در هر دو سوی معامله برقرار شده است نمادها باز می شود .

 

مثلاً طی هفته گذشته پیغام بازگشایی دونماد بیمه ای البرز و آسیا بر روی سایت مدیریت فن آوری بورس تهران منتشر شد که تنها در آخر وقت معاملات روز شنبه (90.04.25) شاهد بازگشایی نماد بیمه آسیا بودیم و بیمه البرز به معاملات روز آتی کشیده شد.اما نکته جالب و قابل توجه ، تعیین قیمت سهام بیمه آسیا تنها با 15 هزار سهم معامله می باشد.


 

از سوی دیگر طی معاملات روز شنبه 90.04.25 شاهد بازگشایی نماد دیگری بودیم که این موضوع با علامت سوال های زیادی در اذهان بازار روبرو شد .

 

بر این اساس نماد معاملاتی شرکت نفت پارس در اواسط معاملات روز مذکور با مکانیزم AUCTION بدون محدودیت نوسان قیمت آماده بازگشایی شد و از آنجائیکه این شرکت پس از تعدیل منفی سود سال 89 خود از 612 ريال به 135 ريال در پوشش سه ماهه سود پیش بینی شده خود نیز ناتوان مانده و 121 ريال زیان طی سه ماهه 90 محقق نموده درخواست های خرید برای سهام این شرکت از 180 تومان آغاز شد و رقابت بین خریداران و فروشندگان تا رقم 270 تومان نیز ادامه یافت که با توجه به افزایش تعداد فروشندگان قیمت تعادلی مجددا تا 205 تومان کاهش یافت اما در پایان ما حصل این رقابت ها تعیین قیمتی برای سهام نفت پارس بود که حتی یک لحظه هم در بین ارقام پیشنهادی خریداران و فروشندگان دیده نشده بود بطوریکه شرکتی همانند "شنفت" پس از تعدیلات مکرر منفی سود و شناسایی زیان در سه ماهه نخست سال جاری با 27 درصد افت قیمت با رقم 3100 ريال به تابلوی بورس بازگشت ، اما بنظر می رسد اتفاقاتی در این بین و در تعیین قیمت سهام شرکتها در روز بازگشایی نماد به وقوع می پیوندد که شک برانگیز بوده و شائبه دخالت ناظر بازار را به وجود می آورد .




 

بنابراین گزارش هنگامی که صحبت از روش آکشن و تعیین قیمت بدون محدودیت نوسان می شود یعنی عرضه و تقاضا با یکدیگر به رقابت پرداخته و قیمت سهام توسط طرفی که سنگین تر می باشد تعیین شده و سهام بازگشایی می شود اما نکته قابل توجه روند معاملات پس از بازگشایی و تعیین قیمت است که باید سهم طی یک تا یک و نیم ساعت معامله راه خود را پیدا کرده و روند آن مشخص شود در صورتیکه سهام شرکت نفت پارس در ساعت 11:58 دقیقه تعیین قیمت شد و یک دقیقه پس از مجاز بودن برای خرید و فروش با اتمام ساعات معاملات روبرو شد که در این بین تنها 36 هزار و 300 سهم معامله شد .

 

نکته دیگر آنکه چطور می شود سهامی که با رقابت بیش از 300 هزار سهمی در دو طرف خریدار و فروشنده روبروست در هنگام بازگشایی تنها با معامله 36 هزار و 300 سهمی مواجه شود بنظر می رسد این اتفاق در صورتی می تواند روی دهد که یا قیمت دستوری و با دخالت بیرونی تعیین شود و یا زمان کافی برای معامله سهم به سهامداران داده نشود که این موضوع با توجه به حضور مستقیم ناظر در تعیین زمان بازگشایی خود نوعی دخالت و جهت دادن به سهام محسوب می شود و جالب تر آنکه طی گفتگوهای که با کارگزاران و مدیران شرکتها داشته ایم در روز بازگشایی اغلب قیمتها با دخالت ناظر بازار و با توجه به شرایط شاخص بورس تعیین می شود .

 

حال سوال اینجاست که وقتی روشی برای بازگشایی نمادها معین می شود که مکانیزم خاص خودش را دارد آیا ناظر بازار می تواند در این مکانیزم بصورت گزینشی با توجه به شرایط بورس دخالت کند؟

 

اگر چه در برخی مواقع برخی نظارت ها به جهت عدم دخالت سهامدار عمده و تأثیر گذار در جهت دادن به قیمت سهام می باشد که این نیز به نوعی از اشکالات خود بورس است (می توان با عدم اجازه معامله به سهامدار عمده و تأثیرگذار در روز بازگشایی تعیین قیمت را بدست حقیقی ها و بازار سپرد) اما فراموش نکنیم که این سهامدار عمده شرکت است که در روزهای پس از بازگشایی روند سهام را مشخص می کند و می تواند قیمت سهم را حمایت کرده و یا برای آن صف فروش ایجاد نماید و قطعاً اگر قیمت سهام با آنچه سهامدار عمده انتظار دارد مطابقت نداشته باشد و یا با واقعیت تفاوت زیادی (مثبت و یا منفی) داشته باشد روند آتی سهم با مشکلاتی از سوی سهامدار عمده مواجه خواهد شد که دود آن تنها به چشم سهامداران خرد خواهد رفت .

 

از سوی دیگر طبق گفته کارگزاران و مدیران شرکتها هرگاه روند بازار برای مدتی صعودی می شود ناظر بازار دائماً در حال رایزنی با سهامداران عمده برای عرضه سهامشان و جلوگیری از رشد شاخص و قیمت سهام است و آنجائیکه روند نزولی می شود به جهت حمایت از شاخص بورس شاهد رفتارهای اینگونه در بازگشایی ها و دخالت ناظر هستیم .

 

براساس این گزارش در دستورالعمل توقف ها و بازگشایی های نماد شرکت ها شاهد برخی تبصره هایی هستیم که خود محل سوال های بسیاری می باشد به عنوان مثال در بحث توقف ها با اعمال نظر رییس سازمان بورس یک نماد می تواند تا جلب نظر و اعتماد رییس وقت سازمان متوقف بماند اما پس از اینکه نماد آماده بازگشایی شد اینجا نوبت به شرکت بورس و ناظر بازار می رسد تا با دخالت های خود روند قیمتی یک سهام را در روز بازگشایی تعیین کند . در نتیجه طی روند توقف و بازگشایی نماد یک شرکت بورسی سهامدار عمده تنها کسی است که دخالت نداشته و باید منتظر تصمیمی که برای آن گرفته می شود بماند و نکته جالب اینجاست که با بروز کوچکترین مشکلی این مدیران و سهامداران عمده شرکتها هستند که باید پاسخگوی سهامدارانشان باشند.

 

به هر حال آنچه که در این میان واضح است ، دخالت های ناظر بازار در تعیین قیمت سهام شرکتها سبب ایجاد بی تحلیلی ، قیمتهای غیر منطقی ، هیجانات کاذب و در نهایت بازاری غیر کارا می شود که نمونه آن پی بر ای 23 برای شرکت نفت پارسی است که با زیان قابل توجه مواجه شده است و این اتفاق را مدیون دخالت ناظر بازار در روز بازگشایی می باشد . حال باید دید در صورتیکه سهام مذکور با صف فروش مواجه شد ناظر دستور جمع آوری صف فروش را می دهد ؟اگر سهامداری با پی برای 23 سهام این شرکت را خرید و زیان کرد چه کسی پاسخگوی آن خواهد بود ؟

 

در پایان فارغ از آنکه قیمت سهام شرکتها به چه روشی ، مکانیزم آکشن و یا دخالت ناظر تعیین می شود از شرکت بورس تقاضا دارد تا به جهت تصمیم گیری آسان تر و مشخص نمودن استراتژی سرمایه گذاری از سوی سرمایه گذاران یکی از دو روش بالا را انتخاب نماید تا از این پس بر مبنای آن تصمیمات سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی لحاظ شود .

[+] نوشته شده توسط ستار در دو شنبه 27 تير 1390برچسب:اخبار دوشنبه 27 تير, در ساعت 17:17 | |

درباره وبلاگ

بزودی سایت گروه سهامداران راه اندازی خواهد شد .
آرشيو
تير 1390
خرداد 1390
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
ستار
لينكستان
اعلام خرید و فروش سهم بورسی
عکس ادم خورها
---چت انلاین"دانلود رایگان---
تحلیل بورس ایران
سبدگردانی گروه تحلیل بورس
گروه تحلیل بورس
بورس اوراق بهادار
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه
همسریابی
درگاه پرداخت اینترنتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان گزارش و بررسی و تحلیل سهام بورس اوراق بهادار ایران و آدرس tahlilebourse.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

بورس باز برتر (سبد سهام )
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
سفارش آنلاین قلیون

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , tahlilebourse.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com